Veelgestelde vragen

Heeft u vragen die betrekking hebben op een specifiek object, dan kunt u het beste direct contact opnemen met de desbetreffende aanbieder. De aanbiedende partij staat vermeld bij de contactgegevens van het object.

Heeft u algemene vragen en staan deze niet genoteerd in het onderstaande overzicht? Dan kunt u contact opnemen met het Makelpunt Brabantse Wal, wij zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar.

Veel gestelde vragen:

 • Ik heb een leuke ruimte beschikbaar in de avonduren. Hoe kan ik deze aanbieden?
  Verhoog uw kans om uw ruimte te verhuren en plaats uw accommodatie op onze aanbodsite. Na betaling van het lidmaatschap ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens, hierover wordt u door ons geïnformeerd. Nu kunt u uw accommodatie aanbieden. Toekomstige huurders kunnen direct contact met u opnemen, zo bepaalt u zelf welke afspraken u wilt maken. Aanvrager en aanbieder maken onderling afspraken over het gebruik en de vergoeding. Mogelijk ontstaat er een ‘match’. Als aanbieder bepaalt u zelf of de activiteit van de aanvrager binnen uw accommodatie past. Op de website ziet u welk aanbod al beschikbaar is voor allerlei maatschappelijke activiteiten.

 • Wat bedragen de kosten van een lidmaatschap?
  Om gebruik te maken van de aanbodsite Makelpunt Brabantse Wal dient u een lidmaatschap af te nemen.  Een lidmaatschap bedraagt € 200,00 per jaar exclusief BTW per aangeboden locatie ongeacht het aantal ruimtes.
 • Ik ben partner van Samen in de Regio, betaal ik dan hetzelfde abonnementsgeld?
  Voor partners van Samen in de Regio bedraagt dit lidmaatschap € 100,00 per jaar exclusief BTW per jaar per locatie ongeacht het aantal ruimtes.
 • Welke gegevens zijn er nodig om mijn ruimte aan te bieden?
  Maak de kans op verhuur groter door onderstaande gegevens volledig in te vullen:

            - Adresgegevens

            - Contactgegevens

            - Oppervlakte

            - Capaciteit

            - Bereikbaarheid

           - Kenmerken, welke activiteiten zijn er mogelijk

           - Beeldmateriaal met een afmeting van 1024 x 768