Over ons

Het Makelpunt Brabantse Wal is een digitaal platform dat 24 uur per dag vraag en aanbod van ruimten in de Brabantse Wal bij elkaar brengt. Het kan gaan om het eenmalig (ver)huren van uw accommodatie voor bijvoorbeeld een workshop of vergadering. Maar ook om terugkerende activiteiten zoals, sport, cursussen of bijeenkomsten. Het Makelpunt Brabantse Wal brengt vraag en aanbod van huisvesting voor gemeentelijke, culturele of maatschappelijke activiteiten in de Brabantse Wal samen.

Het doel van het Makelpunt Brabantse Wal is tegemoet te komen aan de vraag naar ruimte en tegelijkertijd beschikbare locaties beter te benutten. Hierbij draagt zij zichtbaar bij aan innovatie en slimmer en beter organiseren. Het Makelpunt Brabantse Wal heeft een onafhankelijke positie en bedient met het Makelpunt de niet reguliere vastgoedmarkt. Het Makelpunt Brabantse Wal concurreert dus niet met de makelaardij.

Waarom is het Makelpunt Brabantse Wal opgericht?
Er is steeds vaker leegstand binnen het (sociaal maatschappelijk) vastgoed, zoals in scholen, sportkantines, gemeenschapshuizen, scholen e.d.
Makelpunt Brabantse Wal is een dienstverlening van Samen in de Regio. Accommodaties die goed worden gebruikt, maken een gemeente veiliger en levendiger. Het Makelpunt Brabantse Wal wil hieraan bijdragen en zet zich daarom in voor meer besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid bij instellingen en bedrijven.

Het systeem achter het Makelpunt Brabantse Wal
Makelpunt Brabantse Wal is een dashboard met gegevens van bestaande en beschikbare ruimtes en gebouwen. Het Makelpunt Brabantse wal houdt haar databank actueel, maar aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen gegevens op de website. Hoe completer, des te meer kans op een snelle match!
Reserveringen en vragen komen rechtstreeks bij de verhuurder van de accommodaties terecht.

Ook een ruimte of gebouw verhuren?
Wilt u ook uw accommodatie in de Brabantse Wal verhuren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
E-mail: info@makelpuntbrabantsewal.nl
Telefoon: 085-0473011